Diensten

Diensten

Elektrotechniek

Groot of klein: wij verzorgen de elektrotechnische installatie van jouw woning, kantoor of bedrijfspand van A tot Z. Een goede elektrotechnische oplossing begint bij een goed ontwerp. Hier besteden we dan ook veel zorg en aandacht aan, uiteraard met inachtneming van jouw wensen en de bijbehorende veiligheidseisen. Zo zorgen we voor een elektrotechnische installatie die perfect past bij jouw wensen en portemonnee.

Domotica

Net als een goed datanetwerk wordt ook domotica, oftewel huisautomatisering, een steeds groot onderdeel van ons persoonlijke en professionele leven. Domotica oplossingen zorgen voor gemak, bieden je veiligheid en zijn ook nog eens duurzaam en goed voor de portemonnee. Of het nu gaat om verlichting, audio, klimaatbeheersing, inbraakbeveiliging of iets anders: aarzel niet om contact op te nemen met ons voor advies op maat.

Beveiliging

Wij snappen als geen ander dat een goede beveiliging van je bedrijfspand, kantoor of woning rust geeft. Of het nu gaat om bescherming tegen ongewenste personen, je pand brandveilig maken of het automatiseren van je toegangspoorten: we geven je graag vrijblijvend advies.

Data netwerken

Een goed datanetwerk is belangrijker dan ooit. Zowel thuis als op je werk is een betrouwbaar netwerk onmisbaar om snel en veilig grote bestanden te verwerken. De juiste bekabeling is daar een essentieel onderdeel van. Om welke soort bekabeling het ook gaat: wij hebben de kennis en ervaring in huis om jou verder te helpen met dit vraagstuk.

Toegangscontrole

Een goede toegangscontrole beschermt jou, een voorwerp of bepaalde informatie tegen ongeoorloofde toegang. En daarvoor heb je intelligente producten nodig die als onderdeel van systemen en processen geïntegreerd kunnen worden. Wil jij ervoor zorgen dat alleen de juiste mensen bij belangrijke of gevoelige informatie kunnen? We helpen je graag verder.

Duurzame installaties

Waar je ook komt: duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Enerzijds natuurlijk voor een beter milieu, anderzijds zodat je geld bespaart en langer kan genieten van producten en diensten. Uiteraard dragen wij graag ons steentje bij en willen we je adviseren in duurzame oplossingen voor jouw woning, kantoor of bedrijfspand.