Over ons

Over ons

Na jarenlang zelf gewerkt te hebben als monteur en projectleider besloten wij, Kevin Lucius en Harold Leijen, in 2019 zelf te starten als ondernemers. Inmiddels zijn we enkele jaren verder en kunnen we zeggen dat we veel klanten met grote tevredenheid verder hebben geholpen. Dat doen we door met jou in gesprek te gaan. We houden de lijntjes kort en stemmen elk project af op jouw wensen en natuurlijk de veiligheidseisen.

Je kan bij ons terecht voor een breed pakket aan diensten. Of het nu gaat om elektrotechniek, datanetwerk, domotica, toegangscontrole, beveiliging of duurzame installaties: samen met jou komen we tot de beste oplossing. Met onze kennis en ervaring zijn we in staat om in oplossingen te denken en complexe zaken aan te pakken. Groot of klein.

Onze aanpak kenmerkt zich door communicatie en structuur. We houden de lijntjes kort, zijn goed bereikbaar en luisteren aandachtig naar jou. Daarnaast gaan we grondig te werk en komen we onze beloftes na. Wij geloven dat een goede voorbereiding het halve werk is en laten niets aan het toeval over. Daardoor kunnen we kordaat te werk gaan en zorgen we dat jij zonder verassingen komt te staan.

Maak kennis met ons

Harold Leeijen

ETL-ELEKTROTECHNIEK

Kevin Lucius

ETL-ELEKTROTECHNIEK

Werkwijze

Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een lange samenwerking: ETL-elektrotechniek staat voor je klaar. Hoe je opdracht er ook uit ziet, we nemen jou mee in het proces. Dat begint met een persoonlijk adviesgesprek waarin we met je meedenken over je wensen en de veiligheidseisen. Vervolgens stellen we een plan op, maken we een uitgebreid ontwerp en een duidelijke offerte.

Pas als alles duidelijk is en er een helder plan klaarligt, beginnen we met de uitvoering van het project. We hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en dat zie je in de uitvoering. Secuur en grondig zijn voor ons sleutelwoorden en daardoor komen we niet voor verrassingen te staan. We stoppen pas als iedere partij helemaal tevreden is.

Uiteraard zijn we officieel erkend als installateur en werken we met duurzame materialen van eersteklas kwaliteit. Bij ons kan je ten alle tijden professionaliteit verwachten. We zijn op de hoogte van trends en nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied en integreren die in onze werkwijze.